Logo no.boatexistence.com

Når er uautorisert levende sesong 3?

Innholdsfortegnelse:

Når er uautorisert levende sesong 3?
Når er uautorisert levende sesong 3?

Video: Når er uautorisert levende sesong 3?

Video: Når er uautorisert levende sesong 3?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Hvorfor Unauthorized Living ikke kommer tilbake for sesong 3 Som Elcomercio også rapporterer, avsluttes serien med å si at det ikke blir flere "levering" av nye episoder. Faktisk sa showrunneren for den spanske serien også: "Bortsett fra et mirakel, vil serien ende i andre runde. "

Kommer det en sesong 3 av live?

Netflix sin Drops sesong 3 av Go! Lev på din måte fra programmeringen. Karismatiske Mía får et stipend til en eliteskole for scenekunst, der hun får nære venner, men kolliderer med eierens populære datter.

Blir det en sesong 3 med sykemelding?

Status for sesong 3

Sick Note sesong 3 er kansellert. Den mørke komedien hadde første gang premiere på Sky One 7. november 2017, og den andre sesongen slutter 16. august 2018. Den ble faktisk fornyet for andre sesong selv før den første ble sendt.

Vil kjærlighetssyke ha en sesong 4?

Har Lovesick sesong 4 en offisiell utgivelsesdato? Selv om Netflix aldri offisielt kansellerte Lovesick, har heller ikke serien blitt fornyet for sesong 4. Som et resultat har skuespillerne alle gått videre til andre prosjekter, og fra og med 2021, , er det ingen konkrete planer for at komedien skal fortsette

Har hvitt gull blitt kansellert?

Dessverre er showet kansellert og kommer ikke tilbake for en ny serie. Beklager at vi ikke har fort alt deg alt før.

Anbefalt: