Logo no.boatexistence.com

Skal bæsj være grønt eller brunt?

Innholdsfortegnelse:

Skal bæsj være grønt eller brunt?
Skal bæsj være grønt eller brunt?

Video: Skal bæsj være grønt eller brunt?

Video: Skal bæsj være grønt eller brunt?
Video: Den lille redde bæsjen - Animert 2024, Juli
Anonim

Alle nyanser av brunt og til og med grønt anses som normale Bare sjelden indikerer avføringsfarge en potensielt alvorlig tarmtilstand. Avføringsfarge påvirkes generelt av hva du spiser, så vel som av mengden galle - en gulgrønn væske som fordøyer fett - i avføringen.

Hvorfor er avføringen min grønnbrun?

Grønn avføring

Hvis avføring passerer gjennom tarmen for raskt, kan det hende at det ikke er nok tid til at gallen kan fordøyes og brytes ned for å gi den normale brunlige farge på avføring. Norm alt endrer bakterier i tarmen kjemisk galle til en grønnbrun farge.

Er grønn bæsj bra eller dårlig?

Basj kan noen ganger ha en litt grønnaktig nyanse, eller til og med være en mer levende grønn. Mesteparten av tiden er grønn eller grønnaktig bæsj norm alt. Er det kostholdet ditt som forårsaker grønn bæsj? Tenk tilbake på hva du har spist.

Hva er en usunn bæsj?

Typer unorm alt bæsj

bajser for ofte (mer enn tre ganger daglig) bæser ikke ofte nok (mindre enn tre ganger i uken) overdreven belastning ved bæsjing. bæsj som er farget rød, svart, grønn, gul eller hvit. fet, fet avføring.

Hva skal jeg gjøre hvis bæsj er grønt?

Behandlinger for grønn bæsj

Hvis den grønne bæsj er ledsaget av andre symptomer, bør du kontakte legen din. Se legen din hvis: Du har en endring i bæsjfarge som ikke er assosiert med en endring i kostholdet. Din diaré varer lenge.

Anbefalt: