Logo no.boatexistence.com

Er klemme lovlig i Nord-Irland?

Innholdsfortegnelse:

Er klemme lovlig i Nord-Irland?
Er klemme lovlig i Nord-Irland?

Video: Er klemme lovlig i Nord-Irland?

Video: Er klemme lovlig i Nord-Irland?
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, Kan
Anonim

Klemning på privat land i England og Wales ble en lovovertredelse i 2012 under Protection of Freedom Act, med den samme loven som har vært på plass i Skottland siden 2002. Men det er fortsatt lovlig i Northern Irland.

Er privat klemme lovlig i Nord-Irland?

På privat eiendom

Klemning, tauing og immobilisering av kjøretøyer parkert på privat grunn er ulovlig i England og Wales. I Nord-Irland er det bare kjøretøy uten lisens som kan klemmes.

Er klemme lovlig i Irland?

Så, hvis du bare parkerer ulovlig på en vei, kan kjøretøyet ditt klemmes med en gang. Hvis du mener at du har blitt feilaktig klemt av en eller annen grunn, kan du klage på fastspenningsvedtaket, men først etter at du har bet alt frigjøringsgebyret.

Er klemme ulovlig i Storbritannia?

Hjulklemmere har blitt forbudt å klemme kjøretøy på privat land i henhold til ny lovgivning i England og Wales. Frihetsvernloven gjør det straffbart å klemme på privat grunn. Loven påvirker ikke Nord-Irland, og fastklemming og tauing bort på privat land har vært forbudt i Skottland siden 1992.

Kan jeg klemme en bil som er parkert på eiendommen min?

Det er ulovlig å klemme, blokkere eller taue bort en bil som er parkert på privat grunn eller eiendom med mindre du har lovlig myndighet. Lovlige myndigheter anses kun å være organisasjoner som politiet, DVLA og lokale myndigheter. Lovlige myndigheter har makt til å klemme en bil hvis kjøretøyet er feilparkert eller ikke avgiftsbelagt.

Anbefalt: