Logo no.boatexistence.com

Hvilke prestedømsnøkler gjenopprettet elias?

Innholdsfortegnelse:

Hvilke prestedømsnøkler gjenopprettet elias?
Hvilke prestedømsnøkler gjenopprettet elias?

Video: Hvilke prestedømsnøkler gjenopprettet elias?

Video: Hvilke prestedømsnøkler gjenopprettet elias?
Video: How the Priesthood Works 2024, Kan
Anonim

Elias gjenopprettet nøklene til Abrahams evangelium. Elia tok med seg forseglingsnøklene, som gjør det mulig for familier å bli forseglet sammen for alltid.

Hvilke nøkler gjenopprettet Elias og Elijah?

Teachings of Joseph Smith

  • Elijah viste seg for Joseph Smith og Oliver Cowdery i Kirtland tempel. …
  • Elijah gjenopprettet forseglingsnøklene - kraften og autoriteten til å binde i himmelen alle ordinanser utført på jorden.

Hvilke prestedømsnøkler gjenopprettet Elijah?

Elijah gjenopprettet «kraften til å holde nøkkelen til åpenbaringene, ordinansene, oraklene, kreftene og begavelsene til Det melkisedekske prestedømmes fylde og Guds rike på jord; og å motta, oppnå og utføre alle de ordinanser som hører til Guds rike, ja, til å omvende hjertene til …

Hvordan ble prestedømsnøklene gjengitt?

I hvert tilfelle ble prestedømmet og prestedømsnøkler gjengitt av guddommelige budbringere som hadde holdt dem i tidligere tider. Døperen Johannes brakte tilbake Det aronske prestedømme med nøklene til omvendelse og dåp.

Hvem gjenopprettet prestedømsnøkler?

Etter at Kirtland tempel ble innviet, dukket tre eldgamle profeter opp og gjenga prestedømsnøkler til Joseph Smith og Oliver Cowdery. Moses gjenopprettet nøklene til "Israels innsamling fra jordens fire deler og lederen av de ti stammene fra landet i nord." (L&p 110:11.) 2.

Anbefalt: