Logo no.boatexistence.com

Hvem eier lake loveland?

Innholdsfortegnelse:

Hvem eier lake loveland?
Hvem eier lake loveland?

Video: Hvem eier lake loveland?

Video: Hvem eier lake loveland?
Video: Парадокс - Фильм производства Rusty Lake | Официальная короткометражка 2024, Kan
Anonim

I de første årene var det primære formålet med innsjøen vanning for oppdrett, men størstedelen av innsjøen eies nå av byen Greeley som bruker den til husholdningsbruk vannkilde. For et århundre siden var innsjøbassenget en halv mil unna Lovelands sentrum, men nå har byen Loveland vokst rundt den.

Hvem eier vannet i Lake Loveland?

Lake Loveland eies av the Greeley-Loveland Irrigation Co., og brukes nesten utelukkende av bønder i Weld County. Boyd Lake er en del av Greeleys kommunale vannsystem, og supplerer boligvann som kommer fra renseanlegget deres ved Poudre-elven nær Bellevue.

Hvorfor drenerer de Lake Loveland?

Så, fordi det var mindre snøpakke, startet innsjøen mindre full enn norm alt. Og så, på grunn av den tørre årstiden, trengte GLIC å trekke ned vannet i innsjøen for å vanne uttørkede planter på for det meste Weld County gårder mer i år, noe som senket nivået ytterligere.

Hvor kommer vannet i Lake Loveland fra?

Den fysiske kilden til Lovelands vann er både åpenbar og bemerkelsesverdig. Mye av byens forsyning kommer fra snøpakken på østsiden av fjellene vest for byen Den renner ut i Big Thompson River hvor den deretter møter vannbehandlingsanlegget og deretter går inn i rørledninger for bruk i Loveland.

Er Horseshoe Lake i Loveland privat?

Horseshoe Lake ligger i Loveland, Colorado, og er et premiert, privat innsjømiljø, kjent for sin ønskede livsstil og eiendommer ved innsjøen. Horseshoe Lake har 131 medlemmer som nyter mer enn 640 hektar med privat innsjø.

Anbefalt: