Logo no.boatexistence.com

Hva er definisjonen av konform?

Innholdsfortegnelse:

Hva er definisjonen av konform?
Hva er definisjonen av konform?

Video: Hva er definisjonen av konform?

Video: Hva er definisjonen av konform?
Video: Hva er MS? 2024, Kan
Anonim

1: å være lik eller identisk også: å være i enighet eller harmoni -brukes med til eller med endringer som samsvarer med planene våre. 2a: å være lydig eller imøtekommende - brukes vanligvis med for å samsvare med andres ønsker. Bygningen er ikke i samsvar med lokale forskrifter.

Hva betyr form i samsvar?

å lage eller bli lik i karakter eller form. (intr) for å overholde praksisen til en etablert kirke, spesielt Church of England. (tr) å bringe (seg selv, ideer osv.) i harmoni eller enighet.

Hva er definisjonen av ordet konformitet?

1: korrespondanse i form, måte eller karakter: avtale oppførte seg i samsvar med hennes tro. 2: en handling eller et eksempel på å tilpasse hennes samsvar med de siste motene.

Er samsvar bra eller dårlig?

Konformitet skaper en atferdsendring slik at personene i gruppen oppfører seg på samme måte. Og så mye som dette er en god ting, det er også dårlig Det er så mange mennesker i denne verden som ikke føler seg som andre, men de er på en måte forpliktet til å følge samfunnets normer.

Hva er en Comformest?

COMFORMER® er et varmelagringsmateriale for tekstiler , designet for å absorbere/frigjøre varme ved et spesifikt temperaturområde på 20- 50°C, med en faseendringsmekanisme2.

Anbefalt: