Logo no.boatexistence.com

Hva er forhåndsklarering på flyplassen?

Innholdsfortegnelse:

Hva er forhåndsklarering på flyplassen?
Hva er forhåndsklarering på flyplassen?

Video: Hva er forhåndsklarering på flyplassen?

Video: Hva er forhåndsklarering på flyplassen?
Video: Clearing U.S. Immigrations in a different country?!? U.S. Pre-clearance 2024, Kan
Anonim

Customs and Border Protection (CBP) Preclearance er den strategiske stasjoneringen av CBP-personell på utpekte utenlandske flyplasser for å inspisere reisende før de går ombord på flyreiser til USA.

Hva er en preclearance-flyvning?

U. S. forhåndsklareringsfasiliteter er et sekundært trinn til de tradisjonelle avgangsprosessene for landet du reiser ut Først gjennomgår reisende flyplasssikkerhet som de ville gjort på alle fly, og deretter fullfører de eventuelle immigrasjonskrav for å forlate land (immigrasjon er før sikkerhet på noen flyplasser).

Hvilke land har amerikansk forhåndsklarering?

For tiden har USA 16 forhåndsklareringssteder i seks land, inkludert Aruba, Bahamas, Bermuda, Canada, Irland og De forente arabiske emirater. I løpet av de kommende månedene, og 2021, vil programmet utvides til ytterligere tre lokasjoner, med Brussel, Belgia først.

Hva er en forhåndsklareringssone?

Understøttelsesfasiliteter for grense i USA er forhåndskontroll av grensekontroller som drives av United States Department of Homeland Security på flyplasser og andre avgangshavner utenfor USA i henhold til avtale mellom verten land og den føderale regjeringen i USA.

Hvor lang tid tar det å gå gjennom US Preclearance?

Hvilken tid bør jeg presentere på US Preclearance? Vi anbefaler passasjerer å ankomme flyplassen 3 timer i forveien og prøve å klare US Preclearance minst 2 timer i forveien av flyet ditt.

Anbefalt: