Logo no.boatexistence.com

Er tittelsiden nummerert i apa?

Innholdsfortegnelse:

Er tittelsiden nummerert i apa?
Er tittelsiden nummerert i apa?

Video: Er tittelsiden nummerert i apa?

Video: Er tittelsiden nummerert i apa?
Video: Форматирование студенческой исследовательской работы (стиль APA, 7-е издание) 2024, Kan
Anonim

Selv om APA Style-reglene ber om at sidenummerering skal starte på tittelsiden, er en vanlig akademisk konvensjon å inkludere tittelsiden i det totale sideantallet, men starte nummereringen på side to.

Er tittelsiden nummerert?

Den første siden i et essay skal være nummerert 1. Derfor, hvis du forbereder et essay som inneholder en tittelside, må du ikke nummerere tittelsiden.

Bør APA-sider nummereres?

Hver side skrevet i APA-stil må ha sidenummeret oppført øverst i høyre hjørne av avisen. … Sidetallet skal ha samme skrifttype og størrelse som resten av papiret.

Er sidenummer nødvendig i APA 7?

Denne siden dekker APA 7. Papirtittelen og "Referanser"-tittelen skal være sentrert og med fet skrift. … Hver side, inkludert tittelsiden, skal ha et sidetall (uten etternavn) i øverste høyre hjørne og én tommes marger. APA 7-standarden for studenter krever ikke løpende hode.

Hvor legger du sidetall?

Sidetall skal enten vises nær den ytre margen på siden (i nedre eller øvre hjørne) eller være sentrert nederst eller øverst på siden. 3) Det er ikke nødvendig å legge til tall på tomme sider. Det er vanlig at det er noen tomme sider i hoveddelen av en bok.

Anbefalt: