Logo no.boatexistence.com

Er kardiolog en medisinsk spesialist?

Innholdsfortegnelse:

Er kardiolog en medisinsk spesialist?
Er kardiolog en medisinsk spesialist?

Video: Er kardiolog en medisinsk spesialist?

Video: Er kardiolog en medisinsk spesialist?
Video: What to expect at your first cardiology appointment | Ohio State Medical Center 2024, Kan
Anonim

En kardiolog er en lege som studerer og behandler sykdommer og tilstander i det kardiovaskulære systemet - hjertet og blodårene - inkludert hjerterytmeforstyrrelser, koronarsykdom, hjerteinfarkt, hjertefeil og infeksjoner, og relaterte lidelser.

Betraktes kardiologi som en spesialist?

Kliniske kardiologer: Kliniske kardiologer kan diagnostisere, bekrefte og behandle hjertesykdom Dette er spesialisten du trenger hvis du utvikler symptomer som angina eller unormal hjerterytme eller har hjerte angrep. En klinisk kardiolog vil koordinere behandlingen din med andre leger og kirurger om nødvendig.

Hvilken type lege er kardiologi?

En lege som spesialiserer seg på hjerteproblemer kalles en kardiolog. I følge American College of Cardiology er kardiologer opplært til å finne, behandle og bidra til å forebygge sykdommer som angriper blodårene og hjertet.

Hva heter en hjertespesialist?

En kardiolog er en helsepersonell som har fått ekstra opplæring for å behandle problemer med hjerte og blodårer. En kardiolog har minst 10 års medisinsk opplæring.

Krever en kardiolog en medisinsk grad?

Aspirerende kardiologer må ta bachelorgraden sin og deretter melde seg på et medisinsk skoleprogram. Etter å ha uteksaminert seg fra medisinstudiet, fullfører de flere år med indremedisin og kardiologiutdanning i et residency-program.

Anbefalt: