Logo no.boatexistence.com

Hvilken er bedre iridium- eller kobbertennplugger?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken er bedre iridium- eller kobbertennplugger?
Hvilken er bedre iridium- eller kobbertennplugger?

Video: Hvilken er bedre iridium- eller kobbertennplugger?

Video: Hvilken er bedre iridium- eller kobbertennplugger?
Video: Гибкие солнечные панели BougeRV Yuma 200 - съемные ПОЧЕМУ??? (Кирпичный дом №91) 2024, Kan
Anonim

Platina- og Iridiumplugger presterer på et lavere nivå enn kobbertennplugger, fordi de er mindre ledende og har en tendens til å overopphetes. Imidlertid er den totale levetiden til disse to metalltypene bedre enn kobberplugger. I virkeligheten har kobber den beste ytelsen av alle tre og den dårligste levetiden.

Gjør iridium-tennplugger en forskjell?

Iridium sies å være seks ganger hardere og åtte ganger sterkere enn platina med et 700° høyere smeltepunkt. Iridium tennplugger har ekstremt fine elektroder samtidig som de beholder utmerkede slitasjeegenskaper. Takket være sin styrke kan iridium tennplugger vare opptil 25 % lenger enn sammenlignbare platina tennplugger.

Forbedrer iridium-tennplugger ytelsen?

Den har et høyt smeltepunkt, noe som også betyr at den kan produsere flotte elektroder samtidig som den beholder sine fine egenskaper, Iridium tennplugger gir deg bedre ytelse, fullstendig forbrenning og utmerket levetid som gjør at du slipper å skifte tennplugger ofte.

Hvilke tennplugger er bedre enn iridium?

Hvis du vil ha en tennplugg av god kvalitet til en anstendig pris, er platinatennpluggen rimeligere priset enn iridiumtennpluggen. Platinaen vil fortsatt vare lenge for pengene og du trenger ikke ty til billigere kobbertennplugger som har kort levetid.

Hvilken type tennplugg er best?

Iridium. De beste tennpluggene på markedet har en iridiumkonstruksjon. Iridium tennplugger gir deg enda bedre gass kjørelengde, ytelse, pålitelighet og lang levetid enn doble platina plugger.

Anbefalt: