Logo no.boatexistence.com

Er ping gode golfkøller?

Innholdsfortegnelse:

Er ping gode golfkøller?
Er ping gode golfkøller?

Video: Er ping gode golfkøller?

Video: Er ping gode golfkøller?
Video: Which Ping irons suits me in 2023? (includes new G430 iron) 2024, April
Anonim

For å gå tilbake til det opprinnelige svaret, akkurat nå har PING et av de mest tilgivende jernene på markedet med G710 superspillforbedringsjernene. Med sitt store køllehode, ekstreme perimetervekting og hule design er det uten tvil et av de mest tilgivende jernene og er perfekt for nye golfere.

Er pingklubber bra for nybegynnere?

Hva synes jeg er de beste nybegynnerjernene? Hvis du har budsjettet, kan du ikke gå langt g alt med et sett med Callaway- eller Ping-jern. G10-ene fra Ping og Big Bertha-jernene fra Callaway er godt kjent for å være av høyeste kvalitet og et av de mer tilgivende jernene du kan kjøpe.

Hvilken er bedre Ping eller Callaway?

Ping G400-ene var lettere å plukke opp og spille spillet med mens Callaway Rogue Irons tok mer tid å venne seg til. Dette skyldtes mest de lengre skaftlengdene til Callaway Rogue Irons. Men etter vår mening tillot Callaway Rogue Irons-ansiktene bedre stoppekraft og kontroll.

Lager Ping de beste jernene?

Her er de beste Ping-jernene: Beste Ping-jern: Ping G425. Beste tilgivelses alternativ: Ping G410. Beste lanserings alternativ: Ping i210.

Hva er Ping-golf kjent for?

Hva er PING? PING er en amerikansk golfutstyrsprodusent med base i Phoenix, Arizona. Den er mest kjent for putternes, men den produserer også strykejern, drivere og golfbager.

Anbefalt: