Logo no.boatexistence.com

Hvem unnviker seg i lås og nøkkel?

Innholdsfortegnelse:

Hvem unnviker seg i lås og nøkkel?
Hvem unnviker seg i lås og nøkkel?

Video: Hvem unnviker seg i lås og nøkkel?

Video: Hvem unnviker seg i lås og nøkkel?
Video: Кто же такие Венецианцы на самом деле и откуда у них взялся сильнейший флот средневековья? 2024, Kan
Anonim

Dodge er hovedantagonisten til Locke & Keys grafiske romaner. Det er et demonisk vesen fra den andre siden av Black Door. Dens sanne navn er fortsatt ukjent (det antydes å være ganske esoterisk), selv om den stadig omtaler seg selv som "legionen ".

Er Ellie Dodge i Locke and Key?

Det var Ellie, forkledd som "Dodge", som ble plyndret i inngangspartiet til Key House og kastet inn i Black Door. Så er Ellie død? Det er ikke klart på dette tidspunktet, og historien hennes spiller veldig annerledes ut i tegneseriene, så det gir oss ikke så mye å gå på. … De vises aldri i tegneseriene

Er Gabe Dodge i Locke and Key?

I denne eksklusive første looken for sesong to av Locke & Key, er Dodge/Gabe (spilt av Griffin Gluck) klar til å fullføre det som ble startet på Keyhouse Manor.

Hvorfor var Dodge i brønnen Locke and Key?

"Dodge" er et kallenavn som ble gitt til Lucas av Ellie - to av Rendell Lockes venner - fordi Lucas var flink til å unnslippe i hockey. Dette betyr at Dodge egentlig ikke er en kvinne spilt av Laysla De Oliveira, men faktisk er Lucas, spilt av Felix Mallard.

Hvem er echo Dodge i Locke and Key?

Spoilere for slutten av sesong 1 av Netflix-serien Locke & Key over dette punktet! Egentlig! Hvis du er en fan av tegneseriene som Netflix Locke & Key er basert på, visste du at damen i brønnen, a.k.a. the echo, a.k.a. Dodge, går under et annet navn: Lucas Caravaggio

Anbefalt: