Logo no.boatexistence.com

Er xl-mobbere pitbulls?

Innholdsfortegnelse:

Er xl-mobbere pitbulls?
Er xl-mobbere pitbulls?

Video: Er xl-mobbere pitbulls?

Video: Er xl-mobbere pitbulls?
Video: Разочарованный - почему настоящая жизнь фургона - это не то, что часто показывает Instagram 2024, Juli
Anonim

XL Bullies er en blanding mellom American Bully og Pitbull De er ikke en type Pitbull selv om de ligner denne hundetypen ved første øyekast. Den primære forskjellen ligger i temperamentet til hver hund, selv med noen forskjellige egenskaper du kan legge merke til.

Hvilken rase gjør en XL-bølle?

Historien deres går ikke mer enn noen tiår tilbake: På 1980- og 90-tallet satte dedikerte oppdrettere i USA seg for å skape en perfekt familiefølge. For det formålet krysset de en amerikansk Staffordshire Terrier med en amerikansk Pitbull Terrier.

Hva er en XL-bølle?

American Bully XL, som navnet antyder, er larger med hanner som er 20″ til 23″ høye på manken og hunner på 19″ til 22″. American Bullies XLs kan veie 80 til 150 pund. Pitbulls ble historisk avlet som kamphunder, og er veldig intelligente, smidige og lydige hunder.

Hvor stor er en XL Pitbull?

En XL-type bestemmes av voksenhøyden, med hanner mellom 21 tommer (51 cm) og 23 tommer (57 cm) ved manken og hunner mellom 19 tommer (48 cm) og 22 tommer (54 cm) på manken.

Er alle mobberraser pitbuller?

Bully-rasen er et generisk begrep som brukes for å identifisere en variasjon av terrier-type hunder som American Pit Bull Terrier, Bull Terrier, Bullmastiff, Staffordshire Terrier, Boston Terrier, Boxer og franske bulldoger.

Anbefalt: