Logo no.boatexistence.com

Hvordan kvalifiserte villreal seg til Champions League?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan kvalifiserte villreal seg til Champions League?
Hvordan kvalifiserte villreal seg til Champions League?

Video: Hvordan kvalifiserte villreal seg til Champions League?

Video: Hvordan kvalifiserte villreal seg til Champions League?
Video: Villarreal ● Road to the Semi Final - 2022 2024, Kan
Anonim

Villarreal fortsatte imidlertid sin ubeseirede hjemmerekord i Champions League etter å ha vunnet den andre etappen 1–0 for å kvalifisere seg til semifinalene på bortemålsregelen (den uavgjort endte 2–2 sammenlagt, men på grunn av Forláns mål i Milano gikk Villarreal videre).

Kan Villarreal kvalifisere seg til Champions League?

Villarreal har kvalifisert seg til europeisk konkurranse for 16th gang i 21 toppsesonger. Europa, vi er tilbake. Villarreal har kvalifisert seg direkte til gruppespillet i UEFA Europa League 2020/21. … Etter en sesong uten europeisk fotball, er den gule ubåten tilbake i kontinental konkurranse.

Når kvalifiserte Arsenal seg sist til Champions League?

Vanlig kvalifisering: 2005 til 2017. Arsenal kvalifiserte seg til gruppespillet i Champions League i sesongen 2005–06, og endte først i en gruppe som inneholder Ajax, Sparta Praha og Thun.

Hvordan kvalifiserer du deg automatisk til Champions League?

Reglene trer i kraft før Champions League 2018/19, som betyr lagene som ender blant de fire beste i Premier League, La Liga, Serie A og Bundesligavil oppnå automatisk kvalifisering til de siste 32. Vinnere av forrige sesongs Champions League og Europa League vil også være i gruppene.

Hvem vil kvalifisere seg til Champions League 2021?

Hvem har kvalifisert seg til Champions League 2021/22? topp fire lagene i England, Spania, Italia og Tyskland når automatisk Champions League-gruppespillet. Det er fordi disse fire nasjonene er de høyest rangerte i UEFAs klubbkoeffisient.

Anbefalt: