Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er glykolsyre bra for huden din?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er glykolsyre bra for huden din?
Hvorfor er glykolsyre bra for huden din?

Video: Hvorfor er glykolsyre bra for huden din?

Video: Hvorfor er glykolsyre bra for huden din?
Video: 4 Benefits Of Glycolic Acid for your SKIN! 2024, Kan
Anonim

Den har effektive hudfornyende egenskaper, så den brukes ofte i antialdringsprodukter. Det kan bidra til å jevne ut fine rynker og forbedre hudens tone og tekstur. 1 Glykolsyre fyller huden og hjelper med å øke hydreringsnivåene.

Er det greit å bruke glykolsyre hver dag?

Er glykolsyre greit for daglig bruk? Avhengig av konsentrasjonen, ja, du kan bruke glykolsyre hver dag. Hvis du er ny med kjemiske peelingmidler, bør du jobbe opp med å bruke den sakte hver dag i stedet for å overdrive det i begynnelsen.

Hva gjør glykolsyre for ansiktet ditt?

Når den påføres huden, virker glykolsyre for å bryte bindingene mellom det ytre laget av hudceller, inkludert døde hudceller, og det neste hudcellelaget. Dette skaper en peeling-effekt som kan få huden til å virke jevnere og jevnere. … Glykolsyre kan også gjøre huden tykkere ved å stimulere kollagenvekst.

Hvilken hudtype er glykolsyre best for?

“Den er best for normal, kombinert og fet hudtype,” sier Shapiro. Men som med alt, er glykolsyre ikke for alle. "Folk med tørr, svært sensitiv hud reagerer ofte på det med irritasjon," sier Howe.

Anbefaler hudleger glykolsyre?

Vi hudleger elsker også å bruke glykolsyre som forberedelsesmiddel for andre behandlinger Ved å fjerne døde hudceller og talg fra porene på forhånd, aknemedisiner og antialdring behandlinger utført på våre kontorer kan nå dypere inn i hudlagene for bedre og langvarige resultater.

Anbefalt: