Logo no.boatexistence.com

Kan jeg saksøke legen min for overmedisinering?

Innholdsfortegnelse:

Kan jeg saksøke legen min for overmedisinering?
Kan jeg saksøke legen min for overmedisinering?

Video: Kan jeg saksøke legen min for overmedisinering?

Video: Kan jeg saksøke legen min for overmedisinering?
Video: Can I Sue My Doctor For Medical Malpractice | Dolman Law Group 2024, Kan
Anonim

Hvis legen din foreskriver deg feil medisin og det ender opp med å skade deg, kan du ha et gyldig krav for medisinsk feilbehandling. Men denne typen saker er svært komplekse både fra et juridisk og medisinsk synspunkt.

På hvilket grunnlag kan du saksøke en lege?

Du kan kun saksøke legen eller sykehuset hvis du kan fastslå at det dårlige medisinske resultatet skyldtes uaktsomhet fra den aktuelle legen eller sykehuset Men før du vurderer å oppsøke en advokat, må du vurdere om du har lidd skade som følge av den uaktsomme medisinske behandlingen.

Kan du saksøke en lege for å ha foreskrevet Xanax?

Du kan saksøke legen din for overforskrivning av benzodiazepiner hvis det førte til skader på deg eller en du er glad i.

Hvem kvalifiserer for Zantac-søksmål?

Ifølge Zantac-advokater må folk tilfredsstille tre betingelser for å potensielt kvalifisere for et søksmål - bevist Zantac-bruk, en kreftdiagnose og en sammenheng mellom diagnosen og Zantac. Bare en advokat kan vurdere et krav på riktig måte, og de kan hjelpe til med å samle medisinske journaler og bevis for å bygge en sak.

Hva er lovene for Xanax?

I henhold til California He alth and Safety Code Section 11375(b)(1), ulovlig besittelse for salg av Xanax er en forseelsesforbrytelse Hvis du blir dømt, risikerer du opptil 364 dager i fylkesfengsel. I henhold til California He alth and Safety Code Section 11375(b)(2) er besittelse av Xanax en forseelse.

Anbefalt: