Logo no.boatexistence.com

Skruer shorty-headers til lagereksos?

Innholdsfortegnelse:

Skruer shorty-headers til lagereksos?
Skruer shorty-headers til lagereksos?

Video: Skruer shorty-headers til lagereksos?

Video: Skruer shorty-headers til lagereksos?
Video: Полезное приспособление для скрутки проводов! #shorts #short 2024, Juli
Anonim

Nei. Ditt y-rør passer ikke til lange rørhoder. Hvis du leter etter noe som passer til lageret y pipe, gå med shorty headers. Det vil ikke være mye om noen forskjell siden omformerne er en del av y-røret.

Erstatter shorty headers eksosmanifold?

Og uansett hva du kjører, bør shorty headers være et betydelig steg opp fra den eksisterende eksosmanifolden … Header med ulik lengde gir en dypere rumlende lyd og litt mer lavt dreiemoment, men hodebord av samme lengde gir konsekvent større ytelsesøkninger.

Er shorty-overskrifter bedre enn lager?

Selv om shorty-headere ikke alltid produserer like mye kraft på lavt og mellomnivå som full-lengde-headers, gir de betydelige effektgevinster i forhold til lagermanifolder og har potensial til å produsere høyere rpm-effektgevinster. Du kan maksimere ytelsen til shorty-overskriftene dine ved å velge equal-length primærvalg.

Gjør shorty headers noe?

Shorty headers yter best i tomgangs- til midten av RPM-området. Dette gjør dem til de perfekte toppene for kjøretøyer som er avhengige av kraft med lav turtall, for eksempel en daglig pendler eller en pickup på jobb som ser mye tauing og trekking.

Trenger jeg en låt med korte overskrifter?

Korte topptekster er ikke nok en ambisjonsendring til å kreve en melodi, med mindre du fjerner katalysatorene samtidig.

Anbefalt: