Logo no.boatexistence.com

Er gjeldsutstedelseskostnader fradragsberettiget?

Innholdsfortegnelse:

Er gjeldsutstedelseskostnader fradragsberettiget?
Er gjeldsutstedelseskostnader fradragsberettiget?

Video: Er gjeldsutstedelseskostnader fradragsberettiget?

Video: Er gjeldsutstedelseskostnader fradragsberettiget?
Video: THE LATER ME;RMAID 2024, Kan
Anonim

(1) Generelt. Utelukkende for å bestemme beløpet for gjeldsutstedelseskostnader som kan trekkes fra i en hvilken som helst periode, behandles disse kostnadene som om de justerte avkastningen på gjelden. For å oppnå dette behandler utsteder kostnadene som om de reduserte emisjonsprisen på gjelden.

Kan du trekke fra gjeldsutstedelseskostnader?

Gjeldsutstedelseskostnader (som forsikringskostnader, provisjoner og andre kostnader knyttet til utstedelse av et gjeldsinstrument) aktiveres vanligvis og amortiseres eller trekkes fra over løpetiden til gjeldsinstrumentet som kostnadene gjelder. … Slike kapitaliserte kostnader er vanligvis fradragsberettigede hvert år i henhold til seksjon 162

Hvordan regner du kostnadene for utstedelse av gjeld?

For å gjøre rede for utgiftene knyttet til utstedelse av obligasjoner, debet kontoen for gjeldsutstedelseskostnadene og kreditere leverandørgjeldskontoen for å gjøre rede for den tilhørende forpliktelsen. Siden gjeldsutstedelseskontoen er en aktivakonto, vil utstedelseskostnadene først bli bokført i balansen til obligasjonsutstederen.

Er gjeldsutstedelseskostnader underlagt 163 J?

163(j) forretningsrentekostnadsbegrensning var den omarbeidede definisjonen av "renter", som nå ikke inkluderer gjeldsutstedelse kostnader eller forpliktelsesgebyrer (T. D. 9905). … Denne endringen i definisjonen av renter er generelt gunstig for skattebetalerne, fordi det betyr at disse lånegebyrene ikke teller mot sek.

Er gjeldsutstedelseskostnader rentekostnader?

Dette er i samsvar med veiledningen i Konsepterklæring 6, som sier at gjeldsutstedelseskostnadene ligner på en gjeldsrabatt og faktisk reduserer inntektene fra låneopptaket. Utstedelseskostnader vil bli rapportert som rentekostnad.

Anbefalt: