Logo no.boatexistence.com

Ødela de syv arkonene khaenri'ah?

Innholdsfortegnelse:

Ødela de syv arkonene khaenri'ah?
Ødela de syv arkonene khaenri'ah?

Video: Ødela de syv arkonene khaenri'ah?

Video: Ødela de syv arkonene khaenri'ah?
Video: Fontaine's Secrets: Prophecy, Focalors, Neuvillette and the Fatui | Genshin Impact Lore Speculation 2024, Kan
Anonim

Khaenri'ah var faktisk sterk, men ikke sterk til å kjempe mot alle arkonene under arkonkrigen, så den tenkte å ta grepet etter arkonkrigen og bygge flere og flere jordfresere i løpet av den tiden. Men de hadde ikke nok tid til å bli sterkere ettersom paimon visste alt, khaenri'ah ble ødelagt.

Hvorfor ødela arkonene Khaenri ah?

På det siste historieoppdraget forklarte Lumine til aether hvordan arkonene ødela khaenri'ah bare fordi det var en nasjon som ikke har noen gud og ble bygget av mennesker alene fra deres harde arbeid, Nå prøver Lumine å ødelegge tevyat for det de har gjort. Har vi kjempet på feil side hele tiden og bare blitt manipulert?

Hvilke guder ødelegger Khaenri ah?

For øyeblikket er de eneste kjente utøverne Gold, Rhinedottir og hennes elev Albedo. Fordi Khaenri'ah ble ødelagt som et resultat av Khemia, er Dainsleif på vakt mot sine utøvere og bruken av Khemia.

Hva skjedde med Khaenri?

The Cataclysm (500 år siden)

Khangeriket Khaenri' ah er ødelagt av de himmelske prinsippene, noe som forårsaker fallet til Eclipse-dynastiet og hele sivilisasjon. Khaenri'ahs ødeleggelse forårsaker en ødeleggende ringvirkning.

Er Kaeya fra Khaenri ah?

Kaeya Alberich er en av få kjente karakterer fra Khaenri'ah. … Kaeya ble adoptert av Crepus Ragnvindr, eieren av Dawn Winery og Dilucs far, og ble oppdratt som Dilucs bror. Senere skulle Kaeya slutte seg til Knights of Favonius sammen med Diluc.

Anbefalt: