Logo no.boatexistence.com

Skal jeg gå til cartagena eller medellin?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg gå til cartagena eller medellin?
Skal jeg gå til cartagena eller medellin?

Video: Skal jeg gå til cartagena eller medellin?

Video: Skal jeg gå til cartagena eller medellin?
Video: Что американцы ДОЛЖНЫ знать перед переездом в Колумбию 2024, Kan
Anonim

Medellín vinner her. Medellín er en mye større by med en metrobefolkning på over 3,7 millioner, så den har åpenbart mange flere restauranter og utesteder. Til sammenligning har Cartagena en metrobefolkning på over 1,2 millioner. Medellín har mange flere restaurant alternativer, hvorav mange har blitt dekket på denne nettsiden.

Er Medellin verdt et besøk?

Det er naturligvis ikke så billig som å reise i landlige områder, men sammenlignet med andre populære byer som Bogota og Cartagena, Medellin gir mye for pengene Det hjelper også at mange av de mest populære turistattraksjoner – Parque Botero, den botaniske hagen, Metrocable – er enten gratis eller veldig billig.

Er Medellin trygt akkurat nå?

Generelt - yes! Medellin er et trygt sted for reisende (med litt kunnskap!). Lokalbefolkningen i Medellin hjalp oss med å lage denne guiden til sikkerhet i hjembyen deres. Den inkluderer alt fra koronaviruset til tips for alenereisende.

Hvor mange dager trenger du i Medellín?

Hvor mange dager i Medellín? Når det kommer ned til hvor lang tid du skal tilbringe i Medellin på ferien, er tre hele dager nok til å se høydepunktene i "City of Eternal Spring". '

Skal jeg dra til Medellin vs Bogota?

Medellin er den ubestridte vinneren på dette området. Byen er kjent for sitt "perfekte vær". Medellin kan skilte med vårlignende vær hele året og gir en hyggelig opplevelse for de besøkende. Bogota, på den annen side, er kaldere enn sin colombianske motpart, siden den ligger i en stor høyde over havet.

Anbefalt: