Logo no.boatexistence.com

Hvordan serverer du eden mill love gin?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan serverer du eden mill love gin?
Hvordan serverer du eden mill love gin?

Video: Hvordan serverer du eden mill love gin?

Video: Hvordan serverer du eden mill love gin?
Video: История любви#Ален Делон и Роми Шнайдер#Love story#Alain Delon and Romy Schneider 2024, Kan
Anonim

Visningsanbefaling

  1. 25-50 ml Eden Mill Gin Liqueur.
  2. 25-50ml Premium Tonic.
  3. 4 bringebær.
  4. Server over is.

Hvordan serverer du Eden Mill Gin?

Det anbefales at du serverer Eden Mill Original med Pink Grapefruit Tonic med all sitrusfrukt og skall til pynt. Den fungerer også veldig bra servert med Premium Tonic-vann med en skive grapefrukt til pynt.

Hva skal man drikke med Eden Mill Love Gin?

Server med premium tonic eller eplejuice og en dæsj brus, pyntet med en epleskive. Server med en premium tonic eller blodappelsinbrus, garnert med en appelsinbit. Server med en premium tonic eller løvetann og burdock, garnert med en sitronskive.

Hvordan smaker Eden Mill Love Gin?

Men det er bare det - blomsternotene er små, sammen med et lite hint eller søt appelsin/sitronsitrus Behagelig og pent balansert nese. Ganen til Eden Mill Love Gin er kremet, fruktfylt og lett sitrusaktig. … Hvis du bryter den fra hverandre, er det hint av vanilje, bringebær og hibiskus tidlig på ganen.

Kan du resirkulere Eden Mill-flasker?

Kan du resirkulere disse nye glassflaskene? Yes! … Disse nye glassflaskene er 18 % mindre glass enn en industristandard glassflaske, noe som resulterer i mindre avfall til å begynne med. Alle våre nye glassflasker resirkuleres enkelt og lages og lages i Storbritannia, noe som resulterer i et lavt karbonavtrykk.

Anbefalt: