Logo no.boatexistence.com

Hvordan skille mellom hengende vegg og fotvegg?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan skille mellom hengende vegg og fotvegg?
Hvordan skille mellom hengende vegg og fotvegg?

Video: Hvordan skille mellom hengende vegg og fotvegg?

Video: Hvordan skille mellom hengende vegg og fotvegg?
Video: How To Hang a Picture Level Every Time 2024, Kan
Anonim

Før du går inn på de ulike typene feil, må du forstå forskjellen mellom en HENGEGEGG og en FOTVEGG. Den hengende veggen er steinblokken over bruddlinjen. Du kan henge noe fra den hengende veggen som om det var et tak. Fotveggen er steinblokken under bruddlinjen.

Hva er forskjellen mellom en hengende vegg og en footwall-quizlet?

Fotveggen er steinblokken som ligger under forkastningen. Den hengende veggen er steinblokken som sitter over forkastningen.

Beveger den hengende veggen eller fotveggen seg?

Ved omvendte feil, den hengende veggen beveger seg oppover i forhold til fotveggenDenne bevegelsen kan bestemmes ved å spore forskyvningen av sengene i en vertikal bevegelse i et blokkdiagram. I kartvisning vil de hengende veggbergartene være eldre enn fotveggsbergartene, på grunn av erosjon av den oppløftede siden (Figur 15).

Hva er 4 typer feil?

Det er fire typer feil - - normal, revers, strike-slip og oblique. En normal forkastning er en der steinene over forkastningsplanet, eller hengende vegg, beveger seg ned i forhold til bergartene under forkastningsplanet, eller fotveggen.

Hva er de tre typene feil?

Ulike typer feil inkluderer: normale (utvidende) feil; reverserings- eller skyve- (kompresjons-) feil; og skjæringsfeil.

Anbefalt: