Logo no.boatexistence.com

Hvorfor skal ungdomsforbrytere stilles for retten som voksne?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor skal ungdomsforbrytere stilles for retten som voksne?
Hvorfor skal ungdomsforbrytere stilles for retten som voksne?

Video: Hvorfor skal ungdomsforbrytere stilles for retten som voksne?

Video: Hvorfor skal ungdomsforbrytere stilles for retten som voksne?
Video: Should violent juveniles be treated as adults? 2024, Juli
Anonim

Grunner til hvorfor ungdom bør prøves som voksne « Juvenile Justice System ble opprettet for å gi individualisert rehabilitering til lovbrytere av mindre forbrytelser som skulking, butikktyveri og hærverk. … En av fordelene med å prøve ungdom som voksne er at det minimerer og stopper forbrytelser begått av mindreårige.

Bør ungdom stilles for retten og behandles som voksne hvis de begår en forbrytelse?

Det har en juridisk betydning. I henhold til Juvenile Justice (Care and Protection) Act, 2000, skal en ungdom ikke behandles som en voksen selv hvis han/hun er involvert i kriminelle handlinger med tanke på rettssak og straff i domstolen. Det er mange faktorer som bidrar til ungdommens kriminelle natur.

Hvorfor bør ikke ungdomsforbrytere stilles for retten som voksne?

Det er i et nøtteskall grunnen til at barn ikke bør prøves som voksne. Forskningen er tydelig at barn i det voksne strafferettssystemet har større sannsynlighet for å begå gjentakelse enn hvis de blir holdt i ungdomsrettssystemet … De har også 36 ganger større sannsynlighet for å begå selvmord enn ungdom. i ungdomsanlegg.

Hvorfor skal vi behandle ungdomsforbrytere annerledes enn voksne?

Kapittelet argumenterer for at ungdomsforbrytere absolutt bør behandles annerledes enn voksne lovbrytere, ikke fordi de er mindre modne eller formbare, men fordi empirisk forskning viser at voksne lovbrytere ikke bør behandles slik de er i strafferettssystemet for voksne.

Hvordan håndterer politiet ungdomsforbrytere annerledes enn voksne?

Den første måten ungdomssaksbehandlinger skiller seg fra saksbehandlinger for voksne, er begrepene som domstoler bruker for ungdomsforbrytere versus voksne lovbrytere. For det første, juveniles begår "kriminelle handlinger" i stedet for "crimes" For det andre har ungdomsforbrytere "domshøringer" i stedet for "rettssaker. "

Anbefalt: