Logo no.boatexistence.com

I sjøforsikrings betydning?

Innholdsfortegnelse:

I sjøforsikrings betydning?
I sjøforsikrings betydning?

Video: I sjøforsikrings betydning?

Video: I sjøforsikrings betydning?
Video: Selvbetjening - Tromstrygd Sjøforsikring 2024, Kan
Anonim

Business Insurance I motsetning til "marine insurance", som dekker produkter når de transporteres over vann, dekker innlandssjøforsikring produkter, materialer og utstyr ved transport over land-f.eks. via lastebil eller tog - eller mens de er midlertidig lagret av en tredjepart.

Hva menes med sjøforsikring?

Marine Insurance - en type forsikring designet for å gi dekning for transport av varer enten på havet eller på land, samt skade på det vannbårne transportinstrumentet og til ansvaret for tredjeparter som oppstår i prosessen.

Hva dekker en sjøforsikring?

Marineforsikring dekker tap eller skade på skip, last, terminaler og enhver transport som gjør at eiendommen overføres, erverves eller holdes mellom opprinnelsesstedene og endelige destinasjon.… Når varer transporteres med post eller bud, brukes fraktforsikring i stedet.

Hvilken type forsikring er Marine?

Så, skipsgodsforsikring er en klasse av eiendomsforsikring som forsikrer eiendom under transport mot tap eller skade som oppstår fra farer forbundet med navigering til havs eller i luften og påfølgende land og indre vannveier.

Hva er de to typene sjøforsikring?

De tre vanligste typene sjøforsikring er kasko, last og beskyttelse og erstatning (P&I). Det finnes ikke noe som heter en standard sjøforsikring, og ikke alle sjøforsikringsselskaper forsikrer seg mot samme risiko i samme type polise.

Anbefalt: