Logo no.boatexistence.com

Hvem gikk over til himmelen?

Innholdsfortegnelse:

Hvem gikk over til himmelen?
Hvem gikk over til himmelen?

Video: Hvem gikk over til himmelen?

Video: Hvem gikk over til himmelen?
Video: Camilla Amundsen | O bli hos meg (Henry Francis Lyte) | Blind auditions | The Voice Norway 2023 2024, Kan
Anonim

Enoch og Elias sies i Skriften å ha blitt tatt til himmelen mens de fortsatt levde og ikke opplevde fysisk død.

Hvem skal komme inn i himmelen ifølge Bibelen?

Bibelen sier at bare de som aksepterer Jesus som sin personlige frelser. Imidlertid er Gud en barmhjertig Gud. Mange lærde, pastorer og andre tror (med bibelsk grunnlag) at når en baby eller et barn går bort, får de adgang til himmelen.

Hvordan kom Elia til himmelen?

Elijah, i selskap med Elisa, nærmer seg Jordan. Han ruller opp mantelen og slår i vannet. Vannet deler seg umiddelbart og Elia og Elisa krysser på tørt land. Plutselig dukker det opp en vogn av ild og ildhester, og Elias løftes opp i en virvelvind.

Hvorfor ble Elias tatt opp til himmelen?

Fordi Kristus var det første oppstandne vesen, måtte enhver profet som måtte utføre jordiske ordinanser før sin oppstandelse bli bevart i kjødet. Dermed bevarte Herren Moses og Elias i kjødet slik at de kunne overdra nøklene de hadde til Peter, Jakob og Johannes på Forklarelsens berg.

Hvordan steg Jesus opp til himmelen?

Jesu himmelfart (anglikisert fra Vulgata-latin: ascensio Iesu, lit. … I den kristne tradisjonen, gjenspeilet i de store kristne trosbekjennelsene og bekjennelsesuttalelsene, opphøyet Gud Jesus etter hans død, heving ham fra de døde og tok ham med til himmelen, hvor Jesus tok plass ved Guds høyre hånd.

Anbefalt: