Logo no.boatexistence.com

Går unschoolers på college?

Innholdsfortegnelse:

Går unschoolers på college?
Går unschoolers på college?

Video: Går unschoolers på college?

Video: Går unschoolers på college?
Video: OLD SKOOL (Full Video) Prem Dhillon ft Sidhu Moose Wala | The Kidd | Nseeb | Rahul Chahal |GoldMedia 2024, Kan
Anonim

Noen unschoolers tar opptaksprøvene og gjør det veldig bra Noen lager porteføljer eller narrative utskrifter og gir dem intervjuer som til slutt fører til opptak. … Mange unschoolers tar samfunnsskoleklasser i tenårene og går deretter over til et universitet.

Er unschoolers vellykket?

Det har alltid vært eksempler på vellykkede unschoolers. Men mer og mer nylig har vellykkede unschoolers begynt å markere seg i nyhetene.

Kan du gå på college med unschooling?

Ikke bekymre deg, men uskolerte barn lykkes ganske godt med å komme inn på college. Ikke bare kommer de på college, men de gjør det bra når de kommer dit. Gjør ingen feil, unschooling fungerer bra for høyskolebundne tenåringer … Det er mange utradisjonelle og tradisjonelle høyskoler som tar imot unschoolere.

Kan uskolerte barn gå på universitetet?

I motsetning til så mange andre i befolkningen generelt, anser ikke de fleste uskoleelever opptak på høyskole, eller høyskoleeksamen, eller høye karakterer på college, for å være i noen generell forstand et mål av livssuksess.

Kan du oppgradere fra unschooling?

Du kan avvikle videregående skole i USA fordi hjemmeundervisning er lovlig i Amerika og unschooling er en form for hjemmeskole. Med unschooling videregående skole, vil foreldre fortsatt måtte føre grundig oversikt over unschooling interesser for eksamen, karakterutskrifter, college eller til og med jobber.

Anbefalt: