Innholdsfortegnelse:

Anonim

Allyson Felix har kvalifisert seg til sine femte olympiske leker, hvor hun vil ta sikte på å bli den mest dekorerte friidrettsutøveren i OL-historien. Med Felix på 400 meter i Tokyo blir Quanera Hayes og Wadeline Jonathas. …

Kvalifiserte Felix seg til OL?

Felix kvalifiserte seg til fredagens 400-meterfinale etter å ha plassertnummer to i semifinaleheatet hennes denne uken med en tid på 49,89 sekunder. Det amerikanske stafettlaget for kvinner på 400 meter gikk også videre til medaljerunden etter å ha vunnet sitt heat torsdag. Hun løp ikke i heatene, men Felix ble valgt ut til å løpe i lørdagens finale.

Fikk Allyson Felix OL i 2021?

Ikke det at Felix la til enda en OL-medalje. Men at hun vant en andre bronse i karrieren nå, i 2021, tross alt, til tross for alt. … Felix løp løpet på 49,46 sekunder, hennes raskeste tid på seks år, hennes raskeste tid etter fødselen – og den raskeste noensinne for en kvinne over 35.

Hvilke arrangementer kvalifiserte Allyson Felix seg til?

Felix er den første kvinnen noensinne som vinner amerikanske nasjonale titler på 100 meter, 200 meter og 400 meter i karrieren Hun er også den andre amerikanske kvinnen, etter Chandra Cheeseborough, for noen gang å kvalifisere seg til OL (ved å plassere seg blant de tre beste) på 100 meter, 200 meter og 400 meter i løpet av karrieren.