Logo no.boatexistence.com

Klandrer Holden seg selv for allies død?

Innholdsfortegnelse:

Klandrer Holden seg selv for allies død?
Klandrer Holden seg selv for allies død?

Video: Klandrer Holden seg selv for allies død?

Video: Klandrer Holden seg selv for allies død?
Video: The Shocking Truth about Non-Human UFOs: John Greenewald Reveals All 2024, Kan
Anonim

Holdens forhold til Allie gjør det mulig for ham å se "skjønnheten i et barns uskyld", men han føler mye skyld og " klandrer seg selv for ikke å kunne "fange" Allie [,] selv om det ikke var noe han kunne gjøre for å redde ham fra kreft." Det er en passende, snarere enn rik, språkbruk om …

Hva føler Holden om Allies død?

Hvordan påvirker Allies død Holden? Allies død påvirker Holden i stor grad i den utmattede måten Holden ser på livet, i hvordan han strever med å få kontakt med mennesker, og i måten han føler behov for å beskytte ungdommens uskyld. Holden sier: « Han fikk leukemi og døde… Du ville ha likt ham….

Føler Holden skyldfølelse for Allies død?

I The Catcher in the Rye, Holden føler overlevendes skyld for at han fortsatt er i live når hans strålende, godhjertede bror er død. Han føler også skyld for å ekskludere Allie fra en ekspedisjon han en gang dro på med en venn.

Hva føler Holden skyldfølelse om Allie?

Holden føler seg skyldig over at han ikke lot Allie gå til sjøen med ham og vennen hans. … Han synes det er vanskelig å være venn med folk som har mindre enn ham og er i lavere klasser.

Hvorfor tenker Holden på sin egen død?

Holden synes døden er uunngåelig, men bryr seg egentlig ikke om selve døende; i stedet, som alt annet i livet hans, fokuserer han på det han oppfatter som uærligheten i andre. … Det er døden som får ham til å tenke utover seg selv.

Anbefalt: