Logo no.boatexistence.com

Kjøpte quad-grafikk lsc-kommunikasjon?

Innholdsfortegnelse:

Kjøpte quad-grafikk lsc-kommunikasjon?
Kjøpte quad-grafikk lsc-kommunikasjon?

Video: Kjøpte quad-grafikk lsc-kommunikasjon?

Video: Kjøpte quad-grafikk lsc-kommunikasjon?
Video: Bringing Internal Communication to 1'300 Employees at a Production Site 2024, Kan
Anonim

(NYSE: LKSD) ("LSC Communications"), en leder innen trykte og digitale medieløsninger, kunngjorde i dag at deres styre har godkjent en endelig avtale der Quad vil kjøpe LSC Communications i en totalaksjetransaksjon til en verdi av omtrent 1,4 milliarder dollar, inkludert refinansiering av LSC …

Kjøpte Quad Graphics LSC?

Quad/Graphics hadde sagt at i oktober ville de kjøpe LSC Communications i en avtale på alle aksjer, og samle to av de største selskapene som trykker bøker, magasiner og kataloger. … Wisconsin-baserte Quad/Graphics hadde en omsetning på 4,2 milliarder dollar i 2018, mens LSC Communications Inc, som ble skilt ut av trykkeriet R. R.

Kjøpte Quad Graphics RR Donnelley?

Donnelley som et frittstående trykkeri- og produksjonsselskap, LSC Communications har gått med på å bli kjøpt opp av Quad/Graphics i en total-aksjeavtale til en verdi av 1,4 milliarder dollar som forventes å avsluttes. i midten av 2019.

Hvem eier LSC Communications?

I 2020 kjøpte Atlas Holdings LSC Communications. Atlas driver en global familie av produksjons-, distribusjons-, service- og handelsbedrifter, og etter å ha operert i trykkeri- og papirindustrien i flere tiår, er den den ideelle partneren for LSC.

Hvem skal kjøpe LSC Communications?

Den 4. desember kunngjorde Atlas Holdings at de har fullført oppkjøpet av praktisk t alt alle eiendelene til LSC Communications, Inc. Transaksjonen avslutter en rettsovervåket salgsprosess, i henhold til paragraf 363 i U. S. Bankruptcy Code.

Anbefalt: