Logo no.boatexistence.com

Kan du oppsøke revmatolog uten henvisning?

Innholdsfortegnelse:

Kan du oppsøke revmatolog uten henvisning?
Kan du oppsøke revmatolog uten henvisning?

Video: Kan du oppsøke revmatolog uten henvisning?

Video: Kan du oppsøke revmatolog uten henvisning?
Video: When Should I see a Rheumatologist? 2024, Kan
Anonim

Din primærlege kan henvise deg til en revmatolog. Men hvis forsikringen din ikke krever henvisning, du kan ringe dem og avtale på egenhånd.

Trenger du henvisning til revmatologer?

Hvordan får jeg en henvisning? En gyldig henvisning kreves for å konsultere en av våre revmatologer for å være kvalifisert for Medicare-rabatt. En henvisning til revmatolog kan fås fra fastlegen din eller fra en annen spesialist.

Hva gjør en revmatolog ved første besøk?

"Det første besøket vil inkludere en fysisk undersøkelse der reumatologen din vil søke etter leddhevelser eller knuter som kan indikere betennelse," sier Dr. Smith. "Laboratorietester, som røntgen og blodprøver, kan også gi puslespillbiter for å hjelpe revmatologen din med å komme frem til diagnosen din. "

Når henviser du til revmatolog?

Men når smerter i ledd, muskler, nakke, rygg og bein er alvorlig og vedvarende i mer enn noen få dager, bør du oppsøke legen din. Revmatiske sykdommer er vanskelige å identifisere i de tidlige stadiene, og du kan ha hverdagslige symptomer som faktisk er relatert til mye mer komplekse tilstander.

Bør jeg gå til revmatolog?

Det kan være lurt å avtale en time hos en revmatolog hvis du: opplever smerter i flere ledd. har nye leddsmerter som ikke er relatert til en kjent skade. har ledd- eller muskelsmerter ledsaget av feber, tretthet, utslett, morgenstivhet eller brystsmerter.

Anbefalt: