Logo no.boatexistence.com

Er dumbledore og grindelwald i et forhold?

Innholdsfortegnelse:

Er dumbledore og grindelwald i et forhold?
Er dumbledore og grindelwald i et forhold?

Video: Er dumbledore og grindelwald i et forhold?

Video: Er dumbledore og grindelwald i et forhold?
Video: Dumbledore And Grindelwald's Forbidden Love Affair 2024, Kan
Anonim

JK Rowling bekrefter at Dumbledore og Grindelwald hadde et seksuelt forhold … "Forholdet deres var utrolig intenst," sier Rowling under "Distinctly Dumbledore"-innslaget på Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald Blu-ray. Warner Bros. «Det var lidenskapelig, og det var et kjærlighetsforhold.

Hvem er Gellert Grindelwald forelsket i?

Det var i Godric's Hollow sommeren 1899 at Grindelwald møtte og ble venn med Albus Dumbledore De to tenåringene hadde mye til felles: de var intellektuelle og talentfulle unge trollmenn, som var også idealistiske og ambisiøse. Paret ble til og med kjærester i løpet av de to månedene de kjente hverandre.

Hvem er Humlesnurr forelsket i?

Harry Potter-skaper og kuleste muggler rundt J. K. Rowling har endelig utvidet forholdet mellom den elskede rektor for G altwarts Albus Dumbledore og hans tidligere barndomsvenn – og kjæreste – Gellert Grindelwald.

Hvem drepte Ariana Dumbledore?

Ariana døde da hun ved et uhell ble truffet av en forbannelse i en treveis duell mellom hennes eldre brødre og Gellert Grindelwald, den snart beryktede Dark Wizard-revolusjonæren. Denne hendelsen ville ha en dyp innvirkning på begge brødrenes liv.

Visste Humlesnurr at Sirius var uskyldig?

Dumbledore visste ikke sikkert at Sirius var uskyldig, og for det meste spilte det ingen rolle. Sirius var ikke nyttig. Se også Remus - Humlesnurr så ingen bruk for ham, så han hjalp ham ikke.

Anbefalt: