Logo no.boatexistence.com

Hvem skal jeg ringe for nedlagt telefonlinje?

Innholdsfortegnelse:

Hvem skal jeg ringe for nedlagt telefonlinje?
Hvem skal jeg ringe for nedlagt telefonlinje?

Video: Hvem skal jeg ringe for nedlagt telefonlinje?

Video: Hvem skal jeg ringe for nedlagt telefonlinje?
Video: Digital Business -- How to set up Call Forwarding 2024, Kan
Anonim

Hvis du ser en skadet telefonstolpe, ledning, kabel eller sokkel, ring oss på 800-244-1111 for å rapportere problemet. Hvis du ser en skadet telefonstolpe, ledning, kabel eller sokkel, ring oss på 800-244-1111 for å rapportere problemet.

Hvem er ansvarlig for telefonledninger?

Telefonselskapet eier og vedlikeholder telefonlinjene (ledningene) som bringer telefontjenesten til huset ditt. Ledningene kobles vanligvis til huset ved en grå plastboks montert på en yttervegg. Inne i boksen kan forbindelsene dele seg i to deler, verktøysiden (telefonselskapet) og kundesiden.

Er nedlagte telefonlinjer farlige?

Alle ledninger, inkludert telefon- eller kabelledninger som synker eller faller ned, kan være i kontakt med en strømførende kraftledning, noe som gjør de også veldig farlig, så hold deg unna dem alle.… En nedslått kraftledning kan gi energi til ting rundt den, for eksempel kjettinggjerder og metallkulverter.

Hva kan jeg gjøre med en nedlagt telefonlinje?

For å rapportere ned på telefonlinjen kan du kontakte PPL Electric Utilities og rapportere det umiddelbart til 1-800-342-5775 (1-800-DIAL-PPL). Bare si i telefonen "nedlagt strømledning". Anta alltid at kabelen som har blitt slått ned er strømførende og fører strøm.

Hvordan rapporterer jeg lavthengende ledninger?

Hver gang du er bekymret for sikkerheten om ledninger som har f alt eller faller ned, er det best å kontakte forsyningsselskapet eller ringe 9-1-1. Når du ringer eller skriver til nettselskapet som er ansvarlig for de lavthengende kraftledningene, noter hver telefonkontakt og ta vare på kopier av all skriftlig kommunikasjon.

Anbefalt: