Logo no.boatexistence.com

Ble Eduardo Savrin anklaget for dyremishandling?

Innholdsfortegnelse:

Ble Eduardo Savrin anklaget for dyremishandling?
Ble Eduardo Savrin anklaget for dyremishandling?

Video: Ble Eduardo Savrin anklaget for dyremishandling?

Video: Ble Eduardo Savrin anklaget for dyremishandling?
Video: the secret war between black mothers and daughters that they don't want to address 2024, Kan
Anonim

1 på billettkontoret i USA, har et interessant underplan for dyrerettigheter. Facebook-medgründer, Eduardo Saverin, er anklaget av the Harvard-studenten-avisen, the Crimson, for dyremishandling for å mate kylling til en levende kylling han var sammen med i en Harvard-spisesal.

Blei Eduardo Saverin anklaget for dyremishandling?

Scenen: Zuckerberg konfronterer Eduardo Saverin, medgründer og en gang C. F. O. av Facebook, om anklager om dyremishandling som stammer fra hans Phoenix-klubb-hazing-prosess. Saverin, tvunget til å bære rundt på en levende kylling i en uke, har blitt anklaget for dyremishandling.

Fôret Eduardo kylling til en kylling?

Forfatterne er opprørte over at Saverin matet kylling til en kylling mens han tok seg av dyret for hans innvielse i Phoenix Club The Harvard Crimson publiserte en artikkel om Phoenix Club og kyllinger i desember 2003. … Og det var ingenting om Saverin der. Så denne delen av filmen er stort sett falsk.

Hvorfor forrådte Mark Zuckerberg Eduardo?

Først anla Facebook et søksmål mot Saverin og argumenterte for at aksjekjøpsavtalene han hadde signert i oktober var ugyldige. Så saksøkte Saverin Zuckerberg med påstand om at han brukte Facebooks penger (pengene hans) på personlige utgifter i løpet av sommeren Den fortvilte Saverin ble bitter.

Hvor mye nøyde Eduardo Saverin seg for?

Til slutt gjorde advokaten rett i å bekymre seg. Saverin saksøkte til slutt Facebook for brudd på tillitsplikten. Facebook og Saverin tok et oppgjør, og han stakk av med 4% eller 5% av selskapet. Den eierandelen er nå verdt nær 5 milliarder dollar.

Anbefalt: