Logo no.boatexistence.com

Oppfinner farmasøyter nye legemidler?

Innholdsfortegnelse:

Oppfinner farmasøyter nye legemidler?
Oppfinner farmasøyter nye legemidler?

Video: Oppfinner farmasøyter nye legemidler?

Video: Oppfinner farmasøyter nye legemidler?
Video: PharmaSafe 1: Legemidler og pasientsikkerhet 2024, Kan
Anonim

Apotekere jobber i mange settinger. Andre jobber for produsenter i den farmasøytiske industrien, hvor de bruker ferdighetene og kunnskapene sine til å utvikle nye medisiner, forbedre og foredle medisiner.

Hvem finner opp nye medisiner?

I løpet av de neste 150 årene lærte forskere mer om kjemi og biologi. Den første moderne, farmasøytiske medisinen ble oppfunnet i 1804 av Friedrich Sertürner, en tysk vitenskapsmann.

Kan en medisin oppfinnes?

Å lage en ny medisin er en lang og streng prosess, og det kan ta opptil 15 år å gå fra en lovende idé i forskningslaboratoriet gjennom klinisk utvikling til en medisin mottar godkjenning fra regulatorer.

Hva gjør farmasøyter?

Apotekere distribuerer reseptbelagte legemidler til enkeltpersoner. De gir også råd til pasienter og annet helsepersonell om hvordan man bruker eller tar medisiner, riktig dose av et legemiddel og potensielle bivirkninger.

Kan en farmasøyt bli lege?

Nå kan de bruke prefikset ' Dr … Ifølge en rapport fra Times of India har Pharmacy Council of India nå tatt et avgjørende skritt at alle kandidater som uteksamineres fra anerkjente universiteter med doktor i farmasi (Pharm D) grad er autorisert til å gå videre og bruke 'Dr. ' prefiks sammen med navnene deres.

Anbefalt: