Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er ammoniumsulfamat forbudt?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er ammoniumsulfamat forbudt?
Hvorfor er ammoniumsulfamat forbudt?

Video: Hvorfor er ammoniumsulfamat forbudt?

Video: Hvorfor er ammoniumsulfamat forbudt?
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Gjennomgang av plantevernmidler fra EU førte til at herbicider som inneholder ammoniumsulfamat ble ulisensiert, og derfor effektivt forbudt, fra 2008. Tilgjengeligheten og bruken som kompostakselerator påvirkes ikke av EUs plantevernmiddellovgivning.

Er ammoniumsulfamat skadelig?

Ammoniumsulfamat er litt giftig for mennesker og dyr. Det er mildt irriterende for hud og øyne, men absorpsjon gjennom innånding eller svelging kan forårsake bevisstløshet og kramper.

Er ammoniumsulfamat det samme som ammoniumsulfat?

I mange år har jeg brukt ammoniumsulfamat som ugressmiddel. Det er et veldig enkelt kjemikalie, i grunnen det samme som sulfat av ammoniakk, nitrogen gjødsel, men gjort skjevt. Fordi det er et enkelt kjemikalie, er miljøeffektene enkle å bedømme. …

Vil ammoniumsulfamat drepe trær?

Ammoniumsulfamat (AMS) - (alt. stavemåte "sulfamat") er et uorganisk ugressmiddel, såk alt som et s alt og ikke inneholder et karbonbasert molekyl. Den dreper alt plantevev den berører og brukes også til å drepe trerøtter Den kan vedvare i jorden i én til tre måneder, avhengig av forholdene, dvs.

Vil ammoniumsulfamat drepe japansk knotveis?

Ammoniumsulfamat brukes for å kontrollere følgende problemugress/planter:- Japansk Knotweed(se nedenfor), Marestail, Horsetail (Equisetum), Ground-eldre, Rhododendron, Brambles, krattskog, eføy, rabburt, felte trestubber og de fleste andre tøffe treeksemplarer.

Anbefalt: