Logo no.boatexistence.com

Hvem er rovdyrene til en lundefugl?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er rovdyrene til en lundefugl?
Hvem er rovdyrene til en lundefugl?

Video: Hvem er rovdyrene til en lundefugl?

Video: Hvem er rovdyrene til en lundefugl?
Video: Самые известные Животные-людоеды, убившие более 1000 человек. Большой выпуск 2024, Kan
Anonim

Det største naturlige rovdyret til lundefuglen er Svartryggen Denne måken kan fange voksne lundefugler i luften. Svartbaken vil sirkle høyt over en lundefuglkoloni og plukke ut en enslig lundefugl og fange den bakfra ved å dykkebombe den uforsiktige lundefuglen.

Hvem spiser lundefugl?

Islendinger spiser også, ifølge legenden, noen ganger den vennlige sjøfuglen lundefugl. Besøkende kan faktisk bestille dem på mange turistrestauranter i Reykjavík, vanligvis røkt etter smak nesten som pastrami, eller stekt i klumper som ligner lever.

Hvor mange fisk kan en lundefugl holde i munnen?

En atlantisk lundefugl (Fratercula arctica) bærer mange sandlanser (Ammodytidae) i munnen for å ta tilbake til den sultne kyllingen. Lundefugler har piggete tunger som, presset mot munnen, hjelper til med å holde ti eller flere fisk på en gang uten å miste noen underveis.

Hvilke dyr spiser lundefugler?

Tufete lundefugl beskytter ungene sine ved å hekke på øyer og i huler. Voksne er raske på flukt og tilbringer mye av tiden sin i det åpne hav. Lundefugler kan bli byttet på av haier og andre store sjøfugler.

Dykker lundefugler etter fisk?

De er utmerkede svømmere som bruker vingene til å stryke under vann med en flyvende bevegelse. De styrer med rorlignende svømmehud og kan dykke til dybder på 200 fot, selv om de vanligvis holder seg under vann i bare 20 eller 30 sekunder. Lundefugler jakter vanligvis på småfisk som sild eller tobis.

Anbefalt: