Logo no.boatexistence.com

Hva er meningen med pukk?

Innholdsfortegnelse:

Hva er meningen med pukk?
Hva er meningen med pukk?

Video: Hva er meningen med pukk?

Video: Hva er meningen med pukk?
Video: What It Means To Be Puck Hungry 2024, Kan
Anonim

Whump defineres forskjellig av hver enkelt, men den generelle konsensus er at det er et fandom-begrep som brukes for å beskrive situasjoner der en fiktiv karakter blir såret, enten det er følelsesmessig eller fysisk.

Hva betyr whump på ao3?

Hvis du leter etter en definisjon, er det enkleste svaret dette: "whump" er et begrep som oppsto i FanFiction-fellesskapet for å beskrive historier der karakterer fra kildematerialet blir satt inn i fysisk og/eller psykisk smertefulle situasjoner.

Er hump skade komfort?

Whump er en undersjanger av vondt/komfort som involverer mye vondt og veldig lite eller ingen trøst. All komfort som er inkludert kommer vanligvis gjennom vennskap og teaminteraksjon, ikke romantikk eller sex. Whimp involverer ofte tortur eller langvarig lidelse av den sentrale karakteren.

Hvorfor liker vi hump?

Du forklarer at det handler om karakteren og å se karakteren håndtere motgang, og at den viser deg en side av karakteren du vanligvis ikke ser, som den kaster inn i lindringsaspekter ved forholdet til vennene deres osv. … Jeg liker å se/lese om karakteren som er skadet/sliter med smerte osv.

Hva er skadekomfort FanFiction?

Filtre. (fandom slang) En sjanger av fanfiction, der en karakter mottar trøst fra en annen etter eller mens han lider av skade, sykdom eller en traumatisk opplevelse. substantiv.

Anbefalt: