Logo no.boatexistence.com

Hvordan uttale råd og råd?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan uttale råd og råd?
Hvordan uttale råd og råd?

Video: Hvordan uttale råd og råd?

Video: Hvordan uttale råd og råd?
Video: Webinar: Råd og tips til deg som er nære pårørende 2024, Juli
Anonim

Advise (med an s utt alt \z) er et verb som indikerer handlingen med å gi en mening, forslag, anbefaling eller informasjon, mens råd (med c utt alt \s) er et substantiv som refererer til mening, forslag osv. som gis eller mottas.

Hva er forskjellen mellom råd og råd?

'Advise' er et verb-en handling. … Hovedforskjellen mellom 'råd' og 'råd' er denne: råd er en ting (et substantiv), råd er en handling (et verb). De kan ikke brukes om hverandre. Jeg anbefaler deg å få noen råd om denne saken.

Spør du om råd eller råd?

Husk riktig bruk

Råd er informasjonen eller en mening du gir eller mottar. Råd er hva du gjør når du instruerer eller varsler. Hvis du trenger veiledning, spør noen om råd i en sak.

Hvilket er riktige råd eller råd?

Litt overraskende er "råd" et utellelig (masse) substantiv på engelsk (som "vann" eller "sand"), og som sådan har det ingen flertallsform: correct Hans råd var veldig nyttig. feil Rådene hans var svært nyttige.

Kan vi gi noen råd?

I Oxford Learner's Dictionaries er "råd" utallige substantiv, så " Noen råd" er det riktige. Men å google "noen råd" gir 400 000 resultater, og faktisk bruker mange formelle engelske artikler/nyheter "noen råd" som i denne artikkelen på Yahoo News: "Real World 101: What Every Graduate Should Know ".

Anbefalt: