Logo no.boatexistence.com

Er fugleøye-kylling bra for deg?

Innholdsfortegnelse:

Er fugleøye-kylling bra for deg?
Er fugleøye-kylling bra for deg?

Video: Er fugleøye-kylling bra for deg?

Video: Er fugleøye-kylling bra for deg?
Video: CORYZA in Chickens,Sighns ,Symptoms, Remedy and Clearing the eye, 2024, Kan
Anonim

Våre Birds Eye Chicken-produkter er alle en god kilde til protein, og protein er et av de viktigste næringsstoffene vi trenger å innta i kostholdet vårt. Den gir ikke bare energi - gir 4kcal per gram - men er også en viktig bidragsyter til vedlikehold av muskelmasse og normale bein.

Hvor får Birds Eye kyllingen fra?

Den nye emballasjen vil informere kundene om at den frosne kyllingserien ikke har kunstige farger, smaker eller konserveringsmidler, og at alle Birds Eye Chicken-produkter kommer fra fjøsoppdrett.

Er frossenpanert kylling sunt?

Frossen kylling kommer ofte med natrium, eller s alt, som bidrar til smaken.… Fordi de inneholder mye natrium, bør du spise frossen kylling med måte For mye natrium kan bidra til osteoporose, øke risikoen for enkelte typer kreft og også øke risikoen for hjertesykdom.

Er Birds Eye Chicken frittgående?

Frystmatspesialist Birds Eye har lansert tre nye kyllingfrie store stykker som en del av sitt populære Green Cuisine-sortiment. Ved å bruke det samme populære belegget som merkets ikke-plantevarianter – de nye produktene kan til og med friste de mest trofaste kjøttspisere.

Hva er kyllingfrie dipper laget av?

Dippers laget av en blanding av rehydrert erteprotein og hveteglutenbelagt i en lett røre, lett stekt.

Anbefalt: