Logo no.boatexistence.com

Må du være sagnomsuste 3 for eneboer?

Innholdsfortegnelse:

Må du være sagnomsuste 3 for eneboer?
Må du være sagnomsuste 3 for eneboer?

Video: Må du være sagnomsuste 3 for eneboer?

Video: Må du være sagnomsuste 3 for eneboer?
Video: Hva Skjedde Med Karrieren Til Johnny Depp? 2024, Kan
Anonim

Andre Crucible Pinnacle-våpen i Destiny 2 er vanligvis ganske involvert når det gjelder søketrinnene deres, men Recluse er veldig grei. Spillere trenger bare å nå Fabled-rangering i Competitive Crucible, vinne i Crucible, og de er ferdige.

Hvilken rangering må du ha for å få eneboeren?

Hvis du vil ha en eneboer, er alt du trenger å gjøre å fullføre en triumf k alt "The Stuff of Myth", som krever at du når the Fabled-rangeringen i Crucible og vinn massevis av Crucible-kamper.

Hva er kravene for eneboer?

The Recluse

Det krever at du fullfører en Crucible Triumph k alt The Stuff of Myth. The Stuff of Myth Triumph gir mandat å få rundt 100 seire i Crucible og nå Fabled Rank. For de som ikke vet, er Fabled den fjerde Crucible-rangeringen (av seks.)

Er eneboer enklere å få tak i nå?

Er Recluse enklere å få tak i nå? Det var ikke enklere å få, da det krever massevis av PVP for å få tak i dette Destiny 2-våpenet. Recluse er en av de beste PVE og teller fortsatt under samme overskrift. Men etter hvert som nye våpen kommer, reduseres posisjonen til Recluse.

Hvilken poengsum trenger du for fablet?

For å få det, må du nå "Fabled" Glory-rangeringen i konkurrerende Crucible. Hvis du har 50 prosent seier/tap i konkurrerende Crucible, må du spille rundt 440 kamper for å få de nødvendige 2200 poeng for å nå Fabled Glory Rank.

Anbefalt: