Logo no.boatexistence.com

Hvem er den upassende mannen?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er den upassende mannen?
Hvem er den upassende mannen?

Video: Hvem er den upassende mannen?

Video: Hvem er den upassende mannen?
Video: Доктор Торн: Любовь и социальные барьеры (2016), фильм целиком 2024, Kan
Anonim

meredith masony. Kone, mor til tre barn, hundemor til to og grunnlegger av That's Inappropriate and That's Inappropriate Parents.

Hva gjør Meredith Masony?

Meredith Masony er grunnleggeren av That's Inappropriate, et nettbasert foreldrefellesskap med over fire millioner følgere på tvers av sosiale plattformer, der medlemmer kan snakke om foreldreopplevelsene de elsker, hater, og alt i mellom.

Hva skjedde med Meredith Masony?

Meredith Masony er en enorm kraft i mammabloggerverdenen. Kona og trebarnsmoren grunnla bloggen sin That's Inappropriate i 2014 etter at en kreftskrekk fikk henne til å ville sette sitt preg på verden. Nå har 38-åringen befunnet seg midt i nok en helsefare, denne gangen med hudkreft.

Er Tiffany Jenkins og Meredith fortsatt venner?

Meredith, Dena, og Tiffany har funnet vennskap på grunn av deres lignende syn på livet, komedie og gjør sitt beste for å holde seg unna fengselet… fordi barn, og vel, ektemenn. Følg Meredith på Facebook på @meredithmasony og på Instagram @thats_inappropriate.

Hvor bor sjongleringen av Jenkins?

Møt Tiffany Jenkins, en trebarnsmor fra Sarasota, Florida, og kvinnen bak «Juggling the Jenkins». «Jeg begynte å lage videoene i 2017.

Anbefalt: