Logo no.boatexistence.com

Snøer det i taos new mexico i desember?

Innholdsfortegnelse:

Snøer det i taos new mexico i desember?
Snøer det i taos new mexico i desember?

Video: Snøer det i taos new mexico i desember?

Video: Snøer det i taos new mexico i desember?
Video: НЛО - 12 обнаруженных инопланетных кораблей, предположительно находящихся в нашем владении 2024, Kan
Anonim

I omtrent en fjerdedel av vinterdagene har Taos minst en tomme snø på bakken. Snøen samler seg stort sett i løpet av desember og januar, men forblir ikke dyp lenge. Bare én eller to dager om vinteren i Taos har snøen som hoper seg opp til ti centimeter eller mer.

Snøer det i New Mexico i desember?

desember. Nord-New Mexico: Temperaturen kan noen ganger være kald i nordlige regioner som Santa Fe, med en gjennomsnittlig høy her på 44°F (6°C) og et gjennomsnittlig lavpunkt på 19°F (-7°C). Desember er vanligvis en veldig tørr måned, selv om mesteparten av nedbøren faller som snø

Hvilke måneder snør det i Taos New Mexico?

Taos opplever noen sesongvariasjoner i månedlig snøfall. Årets snørike periode varer i 5,7 måneder, fra 26. oktober til 15. april, med et glidende 31-dagers snøfall på minst 1,0 tommer.

Får Taos mye snø?

Den mottar, på gjennomsnittlig, 300 tommer snø per år, men har gått sakte ned de siste årene. I gjennomsnitt er det omtrent 285 soldager per år i Taos Ski Valley.

Hvordan er Taos om vinteren?

Opplev stillheten til vinterenger, plystrende furutrær og isrammede bekker som siler seg gjennom et vinterlandskap. Taos-skidalen byr på rikelig med snøskoløyper, inkludert Williams Lake, Columbine Canyon-løyper og Gavilan Trail, Yerba Canyon Trail og Italianos Canyon Trail.

Anbefalt: