Logo no.boatexistence.com

Hvorfor feires tokhu emong?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor feires tokhu emong?
Hvorfor feires tokhu emong?

Video: Hvorfor feires tokhu emong?

Video: Hvorfor feires tokhu emong?
Video: Autonomic Regulation of Glucose in POTS 2024, April
Anonim

Det er en festival som nytes av både unge og gamle, prise gudene for deres rike velsignelser Tokhu Emong er også en feiring om brorskap, tilgivelse og enhet. … Etter festivalen ble det arrangert ekteskap for de unge parene som var forlovet i løpet av året.

Hvorfor feirer vi Tokhu emong?

Tokhü Emong feires den første uken i november hvert år, og den varer i ni dager. Denne festivalen er knyttet til høsting av avlinger Den er også akkompagnert av folkedanser og sang av folkesanger. Under Tokhü Emong priser tilhengerne gudene for deres velsignelser.

Hva er Tokhu emong-festivalen?

Del dette: Tokhu Emong feires den 7. november7. november betyr en dag for feiring av Lotha-stammen i Nagaland, ettersom den markerer Tokhu Emong-festivalen. Festivalen er en festlig anledning for samfunnet etter å ha jobbet hardt i høstsesongen. Det feires mye i Wokha-distriktet.

Hvor kom lotha fra?

Lotha Nagas er en stor etnisk gruppe fra Naga som er hjemmehørende i Wokha-distriktet i Nagaland, India.

Hva er hovedfestivalen i pochury?

Feiring av høstfestivalen til Pochury-stammen i Nagaland. Nazu-festivalen er en av de store festivalene til Pochury-stammen i Nagaland og feires i februar måned. Denne festivalen varer vanligvis i 10 dager og holdes før såing av frø.

Anbefalt: