Logo no.boatexistence.com

Skal jeg ha havre i smoothien min?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg ha havre i smoothien min?
Skal jeg ha havre i smoothien min?

Video: Skal jeg ha havre i smoothien min?

Video: Skal jeg ha havre i smoothien min?
Video: Bævere ødelægger Gerdas sø: Send dem til København! - DR Nyheder 2024, Kan
Anonim

En dæsj havregryn før du slår på blenderen vil gjøre smoothiene fyldigere og mer mettende. Helvalsede havre har en tendens til å blande seg bedre, og du trenger ikke å koke dem før du legger dem i smoothien. De er også en fin måte å legge til fiber i smoothien uten å legge til massevis av kalorier.

Er det greit å ha rå havre i en smoothie?

Hvis du bruker rullet eller instant havre, ja, det er OK å ha rå havre i smoothien … På den annen side må du koke hel havre i 20-30 minutter før du tilsetter dem med mindre du vil ha harde biter av havre i drinken. Ukokt hel havre kan også være et problem for magen din siden den er vanskeligere å fordøye.

Hva gjør det å legge havre til en smoothie?

Vel, havre kan gjøre det samme for smoothien din. De gir en drink som er tykkere, fyldigere og rundt omkring mer mettende og nærende. De gir til og med en subtil nøtteaktig smak.

Skal jeg ha havre i proteinshaken min?

Enten du liker dem i frokostskålen eller i en proteinshake, er havre en deilig kilde til essensielle næringsstoffer du trenger daglig for god helse. … Kombinert med protein og andre næringsrike ingredienser, gjør en havregrynproteinshake en ideell frokost på farten eller mellommåltid etter trening.

Hva bør du ikke ha i en smoothie?

Vel, sannheten er at de sunne fordelene med din smoothie avhenger av hva du putter i drinken din, og det er tre ingredienser du ikke bør tilsette, og disse er melk, sukker, og is.

Anbefalt: