Logo no.boatexistence.com

Kan du fryse ildgressblomster?

Innholdsfortegnelse:

Kan du fryse ildgressblomster?
Kan du fryse ildgressblomster?

Video: Kan du fryse ildgressblomster?

Video: Kan du fryse ildgressblomster?
Video: Emil Stabil - Allerede Is (Lyrics) 2024, Kan
Anonim

Forsegl, merk med dato og frys. Skyll blomstene i et dørslag og la dem tørke. Plasser blomstene i en sterilisert krukke og hell eddik over toppen. Plasser blandingen på et mørkt sted og la den trekke i 3 til 4 uker.

Kan du fryse ildgressblomster?

(Selv om du er ambisiøs og tålmodig, kan ildgressblader brukes til å lage en fantastisk te! Men jeg sparer det til et annet innlegg.) Blomstene kan plukkes nå og frossen, hvis du vil lagre gelélagingen til en dag til. Forbered hermetikkglassene dine i henhold til produsentens anvisninger.

Hva kan du gjøre med ildgressblomster?

Men det er ikke bare en vakker blomst, alle deler av ildgresset er spiselige. De unge bladene kan spises rå i salater eller sauteres i en røre eller med annet grønt. Blomstene og knoppene er et vakkert garnityr og kan brukes til å lage ildgressgelé.

Hvordan bevarer du ildgressskudd?

På denne måten kan insekter glede seg over blomsternektaren (branjehonning er en av mine favoritter) og planten kan frø seg selv. Tørk bladene i kurver eller papirposer. Oppbevares i glass eller poser. De vil forbli potente i omtrent ett år.

Hva er fireweed-is?

Is som "Alaskan Wildberry", "Glacier" eller "Fireweed &Honey" er blant flere smaker laget i Alaska. Velg iskremene dine, legg dem i en hånddyppet vaffel, eller bygg en egendefinert banansplit eller milkshake.

Anbefalt: