Logo no.boatexistence.com

Er Mary Kate og Ashley Olsen firlinger?

Innholdsfortegnelse:

Er Mary Kate og Ashley Olsen firlinger?
Er Mary Kate og Ashley Olsen firlinger?

Video: Er Mary Kate og Ashley Olsen firlinger?

Video: Er Mary Kate og Ashley Olsen firlinger?
Video: Top 10 Best HBOMax Movies IMDb: 7+ | Best HBOMax Movies Watch in 2023 2024, Kan
Anonim

Mary-Kate og Ashely Olsen, som i de identiske tvillingene fra våre barndoms TV-filmer, ER IKKE eneggede tvillinger. Det er greit hvis du bare vil ta deg tid til å sette deg ned etter å ha hørt det. … De er faktisk 'broderlige tvillinger', eller 'sororale tvillinger' som det kalles for kvinner.

Hvorfor ser Olsen-tvillingene så gamle ut?

“Jeg vil si at teknisk sett kan de fleste endringene vi ser skyldes akselerert aldring assosiert med nikotinprodukter, tobakk eller andre miljøfaktorer, som [Mary- Kate] er en kjent røyker,” sa han tidligere til Life & Style.

Hva lider Olsen-tvillingene av?

Mary-Kate, som nå er 32 år gammel, led av anoreksi da hun var 18 år og måtte ligge på sykehus en stund. Anoreksi er en lidelse som forårsaker forvrengning av kroppsbildet, der personen ser seg selv veie mer enn de faktisk gjør.

Er Olsen tvillinger eller trillinger?

Ok, jeg gutt. Men seriøst, Elizabeth Olsen (Ashley og Mary-Kates yngre søster) ser identisk ut som tvillingsøsknene sine. 21-åringen studerer ved Nyu og spiller for tiden i en ny film med premiere på Sundance Film Festival.

Hvem er den rikeste Olsen-søsteren?

  • Elizabeth Olsen hadde sin utbryterrolle som Scarlet Witch i Marvels Avengers-filmer og TV-serien WandaVision på Disney+ – nå er hun verdt 12 millioner dollar.
  • Tvillingene Olsen er verdt 250 millioner dollar hver, og tjener millioner fra det luksuriøse motemerket The Row solgt på Saks Fifth Avenue.

Anbefalt: