Logo no.boatexistence.com

Hvor går Disney-animatorer på college?

Innholdsfortegnelse:

Hvor går Disney-animatorer på college?
Hvor går Disney-animatorer på college?

Video: Hvor går Disney-animatorer på college?

Video: Hvor går Disney-animatorer på college?
Video: Как стать аниматором Диснея. День из жизни аниматора Д... 2024, Kan
Anonim

Det er mange kunstskoleprogrammer, selv om de ikke er tilknyttet Disney, som har grunnleggende kunstforberedelser som er nødvendige for Disney-animatorer. Bachelorprogrammet ved the School of Visual Arts i New York tilbyr grader i animasjon, tegneserier og mange andre.

Hvilken grad trenger du for å være animatør i Disney?

I følge selskapets hjemmeside, for animatører, søker WDAS etter en Bachelorgrad i dataanimasjon eller relatert felt eller tilsvarende arbeidserfaring Selskapet ser etter en rekke erfaring, men du bør ha minst 2 års dataanimasjonserfaring med Maya eller et lignende program.

Hvor studerer Disney-animatorer?

De fort alte henne også om California Institute of the Arts (CalArts), en høyskole W alt Disney selv hadde vært med på å opprette for å fremme all kunst, med en avdeling spesielt viet til opplæring animatører. Faktisk var det den eneste akkrediterte høyskolen i USA på den tiden som hadde en animasjonsavdeling.

Hvor gikk Pixar-animatorer på college?

1. California Institute of Arts (CalArts) , California USACalArts ble grunnlagt av W alt Disney og viser frem bemerkelsesverdige alumner som Tim Burton (Disney-animator og regissør), Brad Bird (regissør, Disney og Pixar), John Lasseter (Pixar), Jennifer Lee og Chris Buck (Directors of Frozen).

Må animatører gå på college?

Animatører er absolutt ikke pålagt å ha en høyskoleutdanning, men det anbefales på det sterkeste hvis du ønsker en godt bet alt jobb i feltet. Dette er fordi de fleste arbeidsgivere ønsker å jobbe med kandidater som har noe formell utdannelse i bransjen. Det er ikke nødvendigvis det samme som en animasjonsgrad.

Anbefalt: