Logo no.boatexistence.com

Er Hercules-dekkene bra?

Innholdsfortegnelse:

Er Hercules-dekkene bra?
Er Hercules-dekkene bra?

Video: Er Hercules-dekkene bra?

Video: Er Hercules-dekkene bra?
Video: Когда попробовал всё.. Удаление ошибки датчика давления шин на любом авто.. Лайфхак.. 2024, Kan
Anonim

Kundedekkanmeldelser indikerer at de fleste som kjøpte Hercules-dekk er svært fornøyde Dette skyldes i stor grad den enestående 85 000-mile slitasjegarantien som tilbys på dekket. Enten du kjører en lastebil, bil eller SUV, strekker Hercules-dekkene den ekstra milen for å tilby flere garantier.

Hvem lager Hercules-dekket?

Cooper Tire & Rubber Company begynte å produsere Hercules-dekk i 1960, og de to selskapene er fortsatt et partnerskap i dag. Hercules Tire er markedsleder for erstatningsdekk, og de leverer dekk til sjåfører over hele verden.

Er Hercules-dekk pålitelige?

Konklusjon. I motsetning til superbillige merker som Lionhart og Douglas, produserer Hercules sikre og holdbare dekk. Med andre ord kan du stole på at disse dekkene gir deg pålitelig trekkraft på tørre og våte overflater, og det vil heller ikke være noen skjulte kostnader.

Hvor lenge varer Hercules-dekkene?

Alle Hercules Terra Trac AT II-dekk, uansett størrelse, leveres med en garanti på 60 000 mile slitasje (og opp til 85 000 miles på noen dekk).

Hvilken kvalitet er Hercules-dekk?

Sammen med drivstoffeffektive egenskaper bruker merket halvsolid senterribb i dekkene for å sikre stabilitet og komfort. Vår publiserte Hercules Tyres-gjennomgang av Tour 4.0 Plus konkluderte med at dekket var et solid budsjettdekk som ga stabilitet og god trekkraft på tørre og våte overflater.

Anbefalt: