Logo no.boatexistence.com

Hva sier ærverdige i bryllup?

Innholdsfortegnelse:

Hva sier ærverdige i bryllup?
Hva sier ærverdige i bryllup?

Video: Hva sier ærverdige i bryllup?

Video: Hva sier ærverdige i bryllup?
Video: Wedding Vows (The 3 Ways to Say Them!) 2024, Kan
Anonim

Jeg vil elske og ære deg alle dagene i mitt liv." Presten velsigner deretter ekteparet, slår hendene sammen og spør: " Tar du (brudens/brudgommens navn) som din lovlige kone/mann, å ha og holde, fra denne dag av, på godt og vondt, for rikere eller fattigere, i sykdom og helse, å elske …

Hva sier officiantene i bryllup?

Officiant: Og nå, med den makten jeg har fått av _, er det min ære og glede å erklære deg gift. Gå ut og lev hver dag til det fulle. Du kan forsegle denne erklæringen med et kyss. Jeg er så glad for å presentere de nygifte, NAMES.

Hva er bryllupsløftene som predikanten sier?

Bruden gjentar løftet etter pastoren som følger: I, B, ta deg, G, for å være min ektemann, / å ha og holde fra denne dag og fremover, / til bedre for verre, / for rikere, for fattigere, / i sykdom og helse, / å elske og å verne, til døden oss skilles, / etter Guds hellige plan / og …

Hva er de grunnleggende ekteskapsløftene?

"Jeg, _, tar deg, _, til å være min gifte kone/ektemann, å ha og holde fra i dag fremover, på godt, på verre, for rikere, for fattigere, på sykdom og helse, å elske og verne, til døden skiller oss fra hverandre, etter Guds hellige ordinans, og jeg lover deg min tro. "

Hva spør officianten faren til bruden?

Alternativ 1: « Hvem gir denne kvinnen for å bli gift med denne mannen?» Vi kan skrive denne tradisjonen inn i seremonien som den er: når bruden kommer til fronten med faren hennes eller den som går ned med henne, vil du spørre «Hvem gir denne kvinnen til å gifte seg i dag?»

Anbefalt: