Logo no.boatexistence.com

Hvor produseres dricore?

Innholdsfortegnelse:

Hvor produseres dricore?
Hvor produseres dricore?

Video: Hvor produseres dricore?

Video: Hvor produseres dricore?
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, Kan
Anonim

Tidene kan være tøffe der ute for produsenter av både solide og konstruerte treprodukter, men du ville ikke vite at det går gjennom DRIcore-anlegget i Toronto, Ont., forstad til Mississauga.

Er DRIcore en fuktsperre?

DRICORE® er et flytende undergulv laget med en forhøyet fuktbarrierebase av polyetylen med høy tetthet bundet til en konstruert kjerne designet for å tillate luft til å strømme under gulvsystemet som holder gulvene varme og tørre. DRICOREs® konstruerte paneler låses enkelt sammen, og krever ingen festing eller liming.

Hvilken er bedre DRIcore eller barricade?

DRICORE Undergulv dekker kald, fuktig betong for å beskytte og isolere gulvet (R-verdi på 1,4). BARRICADE Subfloor Air Plus mykgjør ferdige gulv for å dempe mot den harde betongen. Den solide konfekten tåler over 6 600 pund per kvadratfot.

Hva er R-verdien til DRIcore?

DRICORE® R+ er designet med et lag ekstrudert polystyrenskum (XPS), og gir en R-verdi på 3.0. Det sekundære laget av orientert strandplate (OSB) gir et solid fundament som kan støtte alle typer ferdige gulv og møbler.

Er DRIcore undergulv bra?

Som merke er DRIcore ypperlig for undergulv i en kjeller med lav- til middels fuktighetsproblemer Panelene er laget av OSB samt en forhåndslaget fuktsperre, som er vanligvis laget av polyetylen eller slitesterkt skum. Det er mye som å isolere et gulv, men med ekstra beskyttelse av en vannbarriere.

Anbefalt: